Stacks Image p63585_n3
weekmenu
MENUKAART
De menukaart geldt voor donderdag tot en met zondag vanaf ongeveer 17.00 uur. Reserveren kan natuurlijk ook buiten deze tijden. Stuur ons een email via
ObscureMyEmail
of bel 045-5712565.
SMS en WhatsApp kan ook: 06-24135432
Klik op de menukaart hieronder om een pdf te downloaden
Alt image
Stacks Image 3099


Alt image
Stacks Image 9816
klik op het plaatje hierboven om de dranken- en speciaal bierenkaart te downloaden.
DE HEPKES (de hapjes)
De hapjeskaart geldt voor elke dag: een lekker hapje of snackje bij je drankje!
  • Bitterböl (bitterballen, 12 st.)4,25
  • Unne in 't ronk (gefrituurde uienringen, 15 st.)4,25
  • Jehakssjteëfjer (mini-fricandelletjes, 15 st.)4,25
  • Kling hepkes gemiesjt (gemengde mini-snacks, 12 st.)4,75
  • Vlemkes (vlammetjes, 10 st.)5,25
  • D'r ganse santekroam (bitterballen, mini-snacks, vlammetjes, 34 st.)13,50
  • Santekroam de Luxe (Santekroam plús fricandelletjes!, 49 st.)17,50
  • Toettie (Santekroam de Luxe plús kaas en worst, 80 st.)24,50
  • Hoondervluëgel (chicken-wings, 10 st.)6,50
  • Inkvusj (calamares, 12 st.)5,50
  • Vusj (kibbeling, 12 st.)5,75
  • Poppers?? (spaanse pepers met kaas, 7 st.)6,75
  • Porsie kiës of woeësj (portie kaas of worst)4,25
  • Kowwe teller (kaas, worst, zuur, olijven)9,50
  • Friet met (eigen gemaakte friet met een dot mayo)2,50
  • Kiësplenksjke (kaasplankje)10,00
  • Kiësplenksjke XL (kaasplankje XL)12,00
  • Kuulwek mit sjtinkbotter of Griekse fleutekieës (chiabatta kruidenboter of tzaziki)4,25
  • Sjpaanse sjips mit kieës (gegratineerde tortillachips)4,25
  • Porsie olieve (portie olijven)2,50
  • Gezonk knauwele (rauwkost met dip)4,25
  • Griekse bölkes (Griekse gehaktballetjes, 10 st.)7,50
  • Kaastengels (lekkere kaashapjes in een vlammetjes-jasje, 10 st.)7,00
  • Hepkessjoal (tapas-schotel: vijf verschillende tapas met brood en sausjes, vanaf 2 pers.)8,00 p.p.
  • Spaghetti bolognese10,00
  • Kieës-unne broeëd (kaas-uienbrood)7,50
Loading...
brasseriekaart
Brasseriekaart geldig voor donderdag t/m zondag.
Stacks Image 1997
Proef onze heerlijke entrecote (± 175 gr.) met pepersaus, geserveerd met eigen gemaakte frites en salade.
Onze konijn in het zuur is een feest voor de smaakpapillen. Geserveerd met seizoensgroente en aardappeltjes of aardappelkroketjes.
De Valdieu kaas is een soepele kaas met een boteraroma. Zijn natuurlijke korst heeft een lichte geur van onderhout, de smaak is zacht. De "Val-Dieu" wordt gegeten tijdens de maaltijd of bij aperitief, in salades en zelfs in warme gerechten want hij smelt zeer goed.
Onze menukaart geldt voor donderdag tot en met zondag vanaf ongeveer 17.00 uur.
Reserveren buiten deze tijden kan natuurlijk ook. Stuur dan een email naar
ObscureMyEmail
of bel 045-5712565.
SMS of WhatApp kan ook: 06-24135432.

Error : You must not have any spaces in your Teleport Key
[peltINFO]

Pancratiusplein 48
6411 JZ Heerlen
ObscureMyEmail
tel. 045-5712565
M. 06-24135432
openingstijden
  • maandag 18.00 uur
  • dinsdag 14.00 uur
  • woensdag 14.00 uur
  • donderdag 14.00 uur
  • vrijdag 14.00 uur
  • zaterdag 12.00 uur
  • zondag 14.00 uur
elke maandag 20.30 uur
Quiznight
zondag 11 juni 15.00 uur
Noa de Mes
donderdag 22 juni 2.30 uur
Pelt's Pest Pittige Popquiz
vrijdag 30 juni 22.30 uur
Remember Femina
Stacks Image p3556_n3520